Nyhtestablå

Lediga tjänster

Värdar/visare

Länsmuseet finns i kulturhuset Dieselverkstaden i Sickla, Nacka. Vi är 25 anställda och arbetar med länets historia, kulturarv, hemslöjd och konst samt uppdragsverksamhet främst inom arkeologi och byggnadsvård.

Nu söker vi värdar/visare för timanställning i vår butik och för visningar av bokade grupper.

Arbetsuppgifter
Som värd är du museets ansikte utåt. Du välkomnar museets besökare och introducerar dem till museets verksamhet. Vid behov genomför du guidade visningar av museets utställningar för allmänhet och bokade grupper. Anställningen kräver arbete vissa kvällar och helger.

Kvalifikationer
Du har minst 60 poäng i arkeologi, historia, bebyggelsehistoria, etnologi eller konstvetenskap. Erfarenhet av visningsverksamhet och butiksarbete är meriterande.

Museet lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du social, positiv, servicemedveten och noggrann. I din yrkesroll är du en kreativ problemlösare, van vid att fatta självständiga beslut och har förmåga att hantera ett stort personligt ansvar.

Arbetstid/varaktighet
Timanställning.
Kontaktpersoner
Mer information om tjänsten lämnas av enhetschefen för Publik och kunskap Annelie Kurttila, 08-586 194 40. Fackliga företrädare för DIK Tove Stjärna, 08-586 194 19 och för Vision: Maine Rudberg 08-586 194 12.

Varmt välkommen att ansökan med CV och personligt brev till ansokan@stockholmslansmuseum.se senast 12 februari 2017.

Vi undanber oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

 

 

Övriga tjänster
Om du är intresserad av att jobba på Stockholms läns museum i övrigt, rekommenderar vi att du tittar efter våra annonser på den här webbplatsen och skickar in en ansökan när du hittar ett jobb som du tycker är intressant.

Här annonserar vi ut alla Stockholms läns museums lediga jobb, både tillfälliga och fasta anställningar. Vi publicerar även våra annonser i platsbanken på Arbetsförmedlingens webb.